Menü
Your Cart

Dél-Korea

Chiwoo Cheonwang 2018 1 uncia ezüst pénzérme Dél-Korea Chiwoo Cheonwang 2018 1 uncia ezüst pénzérme Dél-Korea
Nincs készleten
Gyártó: KOMSCO (Korea) Cikkszám: S-KR-Chiwoo18BU
Újabb érme Dél-Koreából!Chiwoo Cheonwang alakja a koreai és kínai mitológiában egyaránt megtalálható, számos hőstett fűződik a nevéhez. Az érmén harc közben, lovon ábrázolják, az érme másik oldalán híres pajzsa látható. Az érme különlegessége, hogy a pajzs alatti körben látens bizt..
0 Ft
Nettó ár:0 Ft
Koreai tigris 2018 1 uncia ezüst érme Dél-Korea Koreai tigris 2018 1 uncia ezüst érme Dél-Korea
Beszerzésére kérje ajánlatunkat!
Gyártó: KOMSCO (Korea) Cikkszám: S-KR-Tiger18BU
Koreában a tigris szibériai alfaja volt honos egészen 1922-ig, amikor az utolsó példányt is levadászták. A szibériai tigris veszélyeztetett faj, 400 példánya él Oroszország távol-keleti részenAz érme különlegessége, hogy a hátlapján látható körben (az ország koreai írásjelekből kirakot..
0 Ft
Nettó ár:0 Ft
Zi:Sin Canis 2018 1 uncia ezüst pénzérme Dél-Korea Zi:Sin Canis 2018 1 uncia ezüst pénzérme Dél-Korea
Beszerzésére kérje ajánlatunkat!
Gyártó: KOMSCO (Korea) Cikkszám: S-KR-Canis18BU
Az első érménk Dél-Koreából!A koreai mitológiában Zi:Sin (ezzel a furcsa átírással) tizenkét harcost takar, akik a világot védelmezik a gonosz erőktől. Emberi alakjuk van, de állatmaszkokban harcolnak. Egyikük Canis, a kutyafejű hős. Az érme másik oldalán Chiwoo Cheonwang mitológiai harcos pajzs..
0 Ft
Nettó ár:0 Ft
Tételek: 1 - 3 / 3 (1 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatvédelmi nyilatkozat.