Bevásárlókosár

Tételek
Kategóriák

Hírlevél 2017/03 - április 5.

Tartalom:

Ezüst Krugerrand a jubileumra * Antik iránytű * Murano-i üveg bogár * Érmetartók, katalógusok
 


Ezüst Krugerrand a jubileumra

A legendás dél-afrikai Krugerrand befektetési arany érmék idei 50. jubileumára az arany mellett ezüst emlékérmékkel is készül a verde. Most először adnak ki platina Krugerrandokat is. Az itt bemutatott újdonság egy két részből összeállított szett: az egy unciás ezüst Krugert két unciás, tükörveretű ezüstrúdba építették, amely az érméhez hasonlóan antilopokat ábrázol, és nagy méretben jeleníti meg az 50-es számot.

A három unciás ezüstöt szép fadobozba csomagolják, és csak 5.000 példányt adnak ki belőle. Már sok előrendelésünk van rá, április végén várható a szállítása.


Antik iránytű

Az ausztrál Perth Mint tuvalui névértékkel készítette ezt a csodálatos, két unciás Iránytű (Compass) érmét.

Az antikolt felületű szépséget középkori világtérkép ihlette, azokból az időkből, amikor a térképeken még a hazatért hajósok által elmesélt és leírt tengeri szörnyeket, sőt még a tenger istenét is feltüntették. Az érme míves, mozgó iránytűt foglal magában, amely a verde szerint precíz tájékozódásra azért nem alkalmas. Világ körüli hajóútra ne ezzel induljunk el.

Mindössze 2.500 db készül ebből az exkluzív kivitelű, méretes ezüst érméből.


Murano-i üveg bogár

A kanadai királyi pénzverde Little Creatures (Kicsiny lények) sorozatának különlegessége az üvegből készült rátét. Nem is akármilyen üvegből: a „kicsiny lényeket” a velencei Murano egyik híres üvegmanufaktúrája állítja elő kézi munkával, színes murano-i üvegből. Minden üvegtárgy egyedi, így nincs két teljesen egyforma érme!

A tavalyi csiga után színes bogarat láthatunk a 2017-ben megjelent tükörveretű ezüst érmén.   

 


Érmetartók, katalógusok

Szeretnénk felhívni figyelmüket az érmegyűjtés kiegészítő eszközeire, érmetálcákra, dobozokra, kofferekre, tisztítóeszközökre. Cégünk a piacvezető német LINDNER gyár teljes termékkörét forgalmazza, amely annyira szerteágazó, hogy egyelőre nem is tudjuk teljes egészében feldolgozni a webáruházunkban. A többnyelvű német honlapon, https://www.lindner-original.de/ cím alatt megtekinthető a választék, az itt kiválasztott bármelyik termékre készséggel adunk árajánlatot, és rövid időn belül behozzuk Önnek.

Az éremgyűjtő hasznos segítői a katalógusok. A modern numizmatikában világszerte etalonnak tartott amerikai Krause-Mishler, vagy World Coins katalógusok időszakokra bontva hatalmas anyagot dolgoznak fel, több tízezer érme képével, a kiadott változatokkal, darabszámokkal.

A legújabb katalógusuk a 2000 utáni érméket tartalmazza egész 2016-ig bezárólag, több mint 1300 oldalon, 25.000 életnagyságú illusztrációval.

 

 


Üdvözlettel

Keszthelyi István és Judit

Megjelenítés Listában / Táblázatban
Készletállapot: Csak a készleten lévők / Minden termék
Termékek száma oldalanként
Rendezés
Érmekatalógus World Coins 2001-2017 Krause-Mishler (angol nyelvű)
​Megjelent a 2017-es kiadás!   Világszerte etalonnak számítanak az amerikai Krause-Mish..
17.860 Ft
Nettó ár 17.010 Ft
Iránytű - Tuvalu 2017 2 uncia antikolt ezüst pénzérme
  Nagyon megdrágult a népszerű sorozat első érméje! ​A Perth Mint új, egyedi érméjét egy ..
159.000 Ft
Nettó ár 125.197 Ft
Krugerrand 2017 3 uncia ezüst szett
Jubileumi kiadás a dél-afrikai verdétől!   A legendás Krugerrand arany érme az idén ünn..
NA
Murano-i üveg bogár 1 uncia 2017 kanadai proof ezüst pénzérme
A kanadai királyi pénzverde a Teknőssel lezárult sorozata mintájára új, 3 darabosra tervezett soroza..
44.590 Ft
Nettó ár 35.110 Ft
Ezüst Panda Online Érmebolt © 2019 || A honlap az OpenCart szabadfelhasználású szoftverével készült. || A programozói munkákat a HesW végezte el.