Bevásárlókosár

Tételek
Kategóriák

Hírlevél 2018/01 - január 18.

Tartalom:

Pandák minden mennyiségben * A Sötét Nagyúr * Érme újszülötteknek


Pandák minden mennyiségben

Érmeboltunk névadója, a kínai Panda ezüst érme, és annak arany párja természetesen az idén sem okoz csalódást a gyűjtőknek. Először került panda „arckép” az érmékre. A panda itt is éppen evésre készül, amivel a nap nagyobb részében foglalatoskodik. Tápláléka 99%-ban bambuszlevelekből áll, amelyek nem sok energiát biztosítanak a medve alapvetően húsevésre teremtett szervezete számára, ezért olyan kedvesen lusták ezek a jószágok. Kínában komoly védelem alatt állnak, külföldi állatkertek is csak „kölcsönbe” kaphatnak belőlük, és minden külföldön született állatkára igényt tart a Kínai Népköztársaság.

Az ezüst és arany érmék az idén is azonos motívummal jelennek meg, 2016 óta az unciás helyett grammos méreteket alkalmaznak. Ezüstből a 30 grammos (majdnem egy unciás) a legkisebb, és már várjuk a 150 grammos és kilós, tükörveretű „csúcsmodelleket”.

Az érmékből készítenek színes és aranyozott különkiadásokat is.  Az év elején mindjárt meg is jelent a két darab egy unciás, éjszakai illetve nappali színezettel ellátott ezüst érmét tartalmazó „Night and Day” szett, amelyből csak 2.500 példány létezik.


A Sötét Nagyúr

 A Star Wars filmeknek óriási rajongótábora van világszerte, hatalmas pénzt hoz a filmekhez kapcsolódó különböző tárgyak, mementók forgalma is. Ebből természetesen az érmegyártók sem maradhattak ki, több sorozat is készült a Star Wars franchise keretében. A gyűjtők valahogy vonzódnak a történet főgonoszához, Darth Vaderhez, a róla kiadott első érmék értéknövekedése háromszorosan meghaladta a többi szereplőét, beleértve Yoda mestert is.

Több Darth Vader érme is kapható nálunk, kezdve az új-zélandi verde egy unciásától a kétféle, ruténiummal bevont drágaságig, amelyekből csak 200 - 200 példány készült! Igen hamar el fogják kapkodni őket…

 

 


Érme újszülötteknek

Sokan keresnek nálunk gyermek születése, keresztelő és más családi örömünnep alkalmára érmét, amely különlegesebb ajándék lehet, mint egy nyaklánc vagy fülbevaló.

Az ausztrál Perth Mint új terméke végre célzottan az újszülötteknek szól. A pirospozsgás kisbabát, és dolga végeztével távozó gólyát ábrázoló fél unciás érme szép díszdobozán az ajándékozott vagy szülei részére felirat is elhelyezhető. 

Megjelenítés Listában / Táblázatban
Készletállapot: Csak a készleten lévők / Minden termék
Termékek száma oldalanként
Rendezés
Darth Vader - Niue 2017 1 uncia ezüst pénzérme
Az új-zélandi verde Niue felségjelével adta ki ezt a megfizethető árú érmét a Sötét Nagyúrról, min..
NA
Panda 2018 "Nappal és éjszaka" 2 x 30 gramm ezüst pénzérme
Exkluzív készlet a színes Pandából!  Mindössze 2.500 példány. Az éjszakai és nappali sz..
NA
Panda 2018 30 gramm ezüst pénzérme
A kínaiak szembe mennek a világgal: 2016-tól az 1 unciás ezüst Panda helyett 30 grammos ezüst..
9.680 Ft
Nettó ár 7.622 Ft
Panda 2018 30g arany pénzérme
  A Panda Kína legismertebb aranypénze, 1983. óta adják ki több méretben. Minden évben más..
NA
Star Wars Darth Vader - Niue 2017 1 uncia ezüst pénzérme ruténium bevonattal
Az új-zélandi verde ruténiummal bevont 1 unciás érméje a sötét nagyúrról! Mindössze 200 példá..
NA
Star Wars Darth Vader - Niue 2017 1 uncia ezüst pénzérme ruténium+arany bevonattal
Az új-zélandi verde ruténiummal és arannyal bevont 1 unciás érméje a sötét nagyúrról! Mindössze..
NA
Star Wars Darth Vader - Niue 2017 2 uncia ezüst pénzérme
Az új-zélandi verde 2 unciás érméje a sötét nagyúrról! Ezen az új, dupla vastagságú érmén Darth..
NA
Ezüst Panda Online Érmebolt © 2019 || A honlap az OpenCart szabadfelhasználású szoftverével készült. || A programozói munkákat a HesW végezte el.