Bevásárlókosár

Tételek
Kategóriák

Hírlevél 2018/02 - február 8.

Tartalom:

Szirti sas aranyból * Érme esküvőre * Matrjoska baba * Coca-Cola * Rohamosztagos


Szirti sas aranyból

A szirti sas (Aquila chrysaetos) 2 méteres szárnyfesztávolságával igen impozáns madár. Magyarországon csak néhány egyed költ vagy telel. A madár angol neve „golden eagle”, vagyis „arany sas”, ezt a tarkóján látható aranybarna tollazatról kapta. Nem is lehetett kérdés, hogy ennek a nemes madárnak is szerepelnie kell a kanadai Vadon szava (Call of the Wild) arany és ezüst sorozatban, amely így már ötödik évjáratánál tart. Az arany érmék a világon jelenleg egyedülálló „öt-kilences” (99,999%-os) finomsággal készülnek, emellett azonos motívummal fut a fél kilós, kis darabszámú, tükörveretű ezüst kiadás is.

 

 

 

 


Érme esküvőre

Előző hírlevelünkben gyermekáldás esetére ajándékozható ausztrál érméről írtunk, most itt a „párja”, az ausztrál Perth Mint esküvőre készült ezüstje. Nagyon gyakran keresnek nálunk ünnepi alkalmakra, keresztelőre, ballagásra, esküvőre ajándékozható érmét, így hiánypótlónak is nevezhetjük az új kiadást, amely az alkalomhoz illő nagyon igényes, kristály szívvel ellátott, lakkozott fehér fadobozban kapható.

 

 

 

 


Matrjoska baba

Az idősebbek közül biztosan sokan emlékeznek az orosz népművészet remekeire, az egymásba illeszkedő festett fababákra, amelyek története a 19. század végére nyúlik vissza. A legnagyobb ilyen baba a Wikipedia szerint 51 darabos volt.

Az új-zélandi verde ezúttal a Salamon-szigetek névértékével készített egy Matrjoska érmét, ahol két baba kibontása után egy színezüst babát talál a boldog gyűjtő. Ez azért így érdekesebb, ugye?

 

 

 


Coca-Cola

A gyűjtőszenvedéllyel megáldott emberek nagyon sok mindent képesek gyűjteni, többek között különböző italok kupakjait is. Erre a területre merészkedett az itt bemutatott érme kiötlője, amikor a világ egyik legismertebb brand-jét jelenítette meg egy ötletes ezüst érmén.

Az ezüst kupakot természetesen a Coca-Cola engedélyével készítik, a Fidzsi-szigetek felségjelével és 1 dolláros névértékével. Az érmét elegáns Coca-Colás fémdobozba csomagolják. A megjelenésekor azonnal népszerű lett, ezzel a témával a kiadni tervezett 25.000 példány nem tekinthető soknak.

 

 

 


Rohamosztagos

A Star Wars univerzumról már nagyon sok bőrt lenyúztak a verdék. A New Zealand Mint tavaly Darth Vader-ről adott ki egy megfizethetőbb egy unciás ezüst érmét, az idén a Galaktikus Birodalom klónkatonákból álló elit alakulata, a birodalmi rohamosztagosok (Stormtroopers) kerültek sorra.

 

 

 

 

Megjelenítés Listában / Táblázatban
Készletállapot: Csak a készleten lévők / Minden termék
Termékek száma oldalanként
Rendezés
Coca-Cola kupak Fidzsi szigetek 2018 ezüst pénzérme
  Első alkalommal készítettek Coca-Cola kupak formájú ezüst pénzérmét! A Fidzsi-szigetek d..
13.490 Ft
Nettó ár 10.622 Ft
Matrjoska baba 2017 1 uncia proof ezüst pénzérme
Az idősebbek közül bizonyára sokan emlékeznek az orosz népművészet remekeire, a szétszedhető ..
NA
Star Wars Rohamosztagos - Niue 2018 1 uncia ezüst pénzérme
Darth Vader után az új-zélandi verde Birodalmi rohamosztagost szerepeltet Niue felségjelével kiado..
NA
Szirti sas 2018 1 uncia 99,999 kanadai arany pénzérme
A sorozat ötödik érméje! A világ legnagyobb finomságú aranya: a kanadai királyi pénzverde ..
NA
Ezüst Panda Online Érmebolt © 2019 || A honlap az OpenCart szabadfelhasználású szoftverével készült. || A programozói munkákat a HesW végezte el.