Menü
Your Cart

Ezüst érmék archívuma - Amerika

Áruházunkban tíz éve gyűlnek a termékek. Az ez idő alatt kiadott, és már nem kapható érméket nem távolítottuk el a weboldalról (mint a legtöbb pénzverde teszi), mert tudjuk, hogy milyen nehéz pontos információkat szerezni egy korábbi érméről vagy sorozatról. Ez viszont áttekinthetetlenné tette a kínálatot, mi kapható, és mi nem?

A korábbi érméket most ebbe az archívumba rendeztük. A készletállapotnál az "ARCHÍVUM" felirat jelenik meg. Lehet böngészni, gyönyörködni, informálódni. Ha pedig nagyon szeretné valamelyik érmét a gyűjteményébe, egy e-mailt megér, hátha be tudjuk szerezni kiterjedt külföldi kapcsolataink révén!

(Az archívumba rendezett érmék a termékkategóriákban nem jelennek meg, viszont a kereső felhozza őket, és az érmék adatlapján "kapcsolódó termékként" is megjelennek. Az "ARCHÍVUM" készletállapot ad iránymutatást arról, hogy ezek már nem kaphatók.)

  Amerikai Sas  - US Eagle - 2016 3 uncia ezüst szett   Amerikai Sas  - US Eagle - 2016 3 uncia ezüst szett
ARCHÍVUM
Gyártó: US Mint Cikkszám: S-US-EagleSet16
Jubileumi kiadás az USA pénzverdéjétől!Először 1986-ban készült ezüst Sas a US Mint-nél. A 30. évforduló alkalmából, 2016-os évszámmal adta ki a verde ezt a szettet, amely egy unciás ezüst Sast foglal be egy két unciás, tükörveretű színezüst rúdba, amely amerikai hazafias motívumokkal díszített...
0 Ft
Nettó ár:0 Ft
 A szikrázó Eszak - Jegesmedve 2017 1 uncia proof ezüst pénzérme gyémántporral  A szikrázó Eszak - Jegesmedve 2017 1 uncia proof ezüst pénzérme gyémántporral
ARCHÍVUM
Gyártó: Royal Canadian Mint Cikkszám: S-CA-GNPolar17
 Új sorozatnak tűnik: "The Glistening North - A szikrázó Észak" címen adták ki ezt az érmét, amely világújdonságként gyémántporral ábrázolja a jég csillogását.Mindössze 7.500 példány készül a 2017-es érméből...
0 Ft
Nettó ár:0 Ft
A Béke elefántja - Maple of Peace 2013 1 uncia proof hologramos ezüst pénzérme A Béke elefántja - Maple of Peace 2013 1 uncia proof hologramos ezüst pénzérme
ARCHÍVUM
Gyártó: Royal Canadian Mint Cikkszám: S-CA-MapPeace13
(A képek a saját gyűjteményi példányunkról készültek, az eladásra kínált érmék bontatlanok)A kanadai verde évek óta készít hologramos érméket, amelyeken a juharlevél motívum hologramon jelenik meg, valamely pozitív emberi tulajdonság (bölcsesség, boldogság, hosszú élet, gazdagság) szimbolikus áb..
0 Ft
Nettó ár:0 Ft
A négy elem 2019 46 gramm 12CAD kanadai proof ezüst érmeszett
ARCHÍVUM
Gyártó: Royal Canadian Mint Cikkszám: S-CA-Elements19
Négy érme alkot egy képet, külön kapszulában!  A négy elemet - Tűz, Levegő, Föld, Víz - jeleníti meg innovatív módon ez az új kanadai érmeszett. Az ezüst érmeképeken ezeket tábortűz, repülő madarak, szántóföldek, illetve folyóban úszó halak szimbolizálják. Természetesen a kanadai léleknek ..
0 Ft
Nettó ár:0 Ft
A szikrázó Eszak - Sarki farkas 2017 1 uncia proof ezüst pénzérme gyémántporral A szikrázó Eszak - Sarki farkas 2017 1 uncia proof ezüst pénzérme gyémántporral
ARCHÍVUM
Gyártó: Royal Canadian Mint Cikkszám: S-CA-GNWolf17
 A sorozat második érméje: "The Glistening North - A szikrázó Észak" címen adták ki ezt az érmét, amely világújdonságként gyémántporral ábrázolja a jég csillogását. Az ezüst felületű farkas úgy rejtőzködik az érmén, mint a valóságban a hóban.Mindössze 7.500 példány készül a 2017-es..
0 Ft
Nettó ár:0 Ft
A varázslatos kert kapuja 2 uncia kanadai proof ezüst pénzérme, bronz filigránnal A varázslatos kert kapuja 2 uncia kanadai proof ezüst pénzérme, bronz filigránnal
ARCHÍVUM
Gyártó: Royal Canadian Mint Cikkszám: S-CA-Garden17
Nagyméretű érme, 3D-s fehér bronz kapuval!Ez a gyönyörű, nagyméretű (2 unciás, 50 mm-es) ezüst érmén csodálatos kertbe nézhetünk be egy díszes kapun át. A kapu fehér bronzból készül, filigrán technikával, és kiemelkedik az érméből.Mindössze 5.500 db került kiadásra.A verde videója itt te..
0 Ft
Nettó ár:0 Ft
Akvamarin Tiara - a Királynő fejdísze 2020 1 uncia kanadai proof ezüst pénzérme Swarovski kristályokkal Akvamarin Tiara - a Királynő fejdísze 2020 1 uncia kanadai proof ezüst pénzérme Swarovski kristályokkal
ARCHÍVUM
Gyártó: Royal Canadian Mint Cikkszám: S-CA-Tiara20
Ő Királyi Felsége, II. Erzsébet királynő számos felbecsülhetetlen értékű ékszer boldog tulajdonosa. Ezek egy részé örökség, másokat viszont magának készíttetett. Utóbbiak egyike a brazil Akvamarin tiara (fejdísz), amely több átalakuláson is átment, mióta az 1953-as megkoronázásakor a brazil elnöktől..
0 Ft
Nettó ár:0 Ft
Almafa virágzás 2018 proof ezüst pénzérme Almafa virágzás 2018 proof ezüst pénzérme
ARCHÍVUM
Gyártó: Royal Canadian Mint Cikkszám: S-CA-Apple18PP
Tavaszváró érme!A tavalyi orgona után most kanadai verde gyönyörű új ezüst érméje virágzó almafát ábrázol, csak 6.500 példány kerül kiadásra.Díszdobozban, certifikáttal szállítják...
0 Ft
Nettó ár:0 Ft
Antilop / Antelope 2013 1 uncia ezüst pénzérme Antilop / Antelope 2013 1 uncia ezüst pénzérme
ARCHÍVUM
Gyártó: Royal Canadian Mint Cikkszám: S-CA-Antelope13
 Mérete és értékoldala megegyezik a Maple Leaf befektetési érméével...
0 Ft
Nettó ár:0 Ft
Apollo 11 holdraszállás 2019 3 uncia ezüst szett USA Apollo 11 holdraszállás 2019 3 uncia ezüst szett USA
ARCHÍVUM
Gyártó: US Mint Cikkszám: S-US-ApolloSet19
Jubileumi kiadás az USA pénzverdéjétől!Az első holdraszállás 50. évfordulójára az amerikai pénzverde ezüst szettet is kiadott, amely jól illeszkedik a befektetési érmék jubileumaira készített, igen népszerű érme-rúd szettek sorába. Két unciás, tükörveretű színezüst rúdba foglalták a verde hivata..
0 Ft
Nettó ár:0 Ft
Apollo 11 holdraszállás 2019 3 uncia fekete proof aranyozott ezüst szett USA Apollo 11 holdraszállás 2019 3 uncia fekete proof aranyozott ezüst szett USA
ARCHÍVUM
Gyártó: US Mint Cikkszám: S-US-ApolloSet19BP
A jubileumi érmeszett prémium változata!Az első holdraszállás 50. évfordulójára az amerikai pénzverde ezüst szettet is kiadott, amely jól illeszkedik a befektetési érmék jubileumaira készített, igen népszerű érme-rúd szettek sorába. Két unciás, tükörveretű színezüst rúdba foglalták a verde hivat..
0 Ft
Nettó ár:0 Ft
Apollo 11 USA 2019 1 uncia proof ezüst pénzérme Apollo 11 USA 2019 1 uncia proof ezüst pénzérme
ARCHÍVUM
Gyártó: US Mint Cikkszám: S-US-Apollo1ozPP
Az 50. évfordulóra!Az első holdraszállás 50. évfordulóját ezzel a hivatalos amerikai emlékérmével köszöntik. 50.000 példány kerül kiadásra. Díszdobozban certifikáttal szállítják.1969-ben tette a lábát az első űrhajós, Neil Armstrong a Holdra, a híres „Kis lépés egy embernek, d..
0 Ft
Nettó ár:0 Ft
Apollo 11 USA 2019 5 uncia proof ezüst pénzérme Apollo 11 USA 2019 5 uncia proof ezüst pénzérme
ARCHÍVUM
Gyártó: US Mint Cikkszám: S-US-Apollo5ozPP
Az évfordulós ezüst nagy méretváltozata!Az első holdraszállás 50. évfordulóját ezzel a hivatalos amerikai emlékérmével köszöntik. 50.000 példány kerül kiadásra. Díszdobozban certifikáttal szállítják.1969-ben tette a lábát az első űrhajós, Neil Armstrong a Holdra, a híres „Kis ..
0 Ft
Nettó ár:0 Ft
Az Élet fája Kanada 2018 aranyozott proof ezüst pénzérme Az Élet fája Kanada 2018 aranyozott proof ezüst pénzérme
ARCHÍVUM
Gyártó: Royal Canadian Mint Cikkszám: S-CA-Tree18PP
Gyönyörű szimbólum, részletgazdag aranyozott érmén!Az Élet fája erőteljes szimbólum, már a korai mítoszokban is felbukkant. Összeköti a Földet és az eget. Az egyénre vetítve a fa törzse az ember egyéniségét és alap hitrendszerét ábrázolják (ezen az érmén aranyozva), amelyeknek a gyökerek ad..
0 Ft
Nettó ár:0 Ft
Az első ember a Holdon 1969-2019 1 uncia proof ezüst pénzérme Barbados Az első ember a Holdon 1969-2019 1 uncia proof ezüst pénzérme Barbados
ARCHÍVUM
Gyártó: Scottsdale Mint (USA) Cikkszám: S-BB-Moon19PP
 Csak 1.969 példányban! 1969-ben tette a lábát az első űrhajós, Neil Armstrong a Holdra, a híres „Kis lépés egy embernek, de hatalmas ugrás az emberiségnek” mondattal. Társa, Buzz Aldrin 20 perc múlva szállt ki az Apollo 11 űrjárműből, harmadik kollégájuk,&n..
0 Ft
Nettó ár:0 Ft
Azték naptár / Aztec Calendar 2015 1 kg proof ezüst pénzérme Mexikó Azték naptár / Aztec Calendar 2015 1 kg proof ezüst pénzérme Mexikó
ARCHÍVUM
Gyártó: Casa de Moneda de Mexico Cikkszám: S-MX-Aztec15
EGYETLEN PÉLDÁNY!A csodálatos Azték naptár ezüst érmét 2007 óta adja ki a mexikói állami pénzverde. Az érme motívuma az aztékok által a spanyol hódítás idején városuk főterén eltemetett, majd 1790-ben megtalált óriási kőfaragvány, a Napkő. Ez 3,5 méter átmérőjű, 24 tonnát nyom, és az azték kozmo..
0 Ft
Nettó ár:0 Ft
Azték naptár / Aztec Calendar 2016 1 kg proof ezüst pénzérme Mexikó Azték naptár / Aztec Calendar 2016 1 kg proof ezüst pénzérme Mexikó
ARCHÍVUM
Gyártó: Casa de Moneda de Mexico Cikkszám: S-MX-Aztec16
Csak néhány példány a ritka érméből!A csodálatos Azték naptár ezüst érmét 2007 óta adja ki a mexikói állami pénzverde. Az érme motívuma az aztékok által a spanyol hódítás idején városuk főterén eltemetett, majd 1790-ben megtalált óriási kőfaragvány, a Napkő. Ez 3,5 méter átmérőjű, 24 tonnát nyom..
0 Ft
Nettó ár:0 Ft
Batman 2019 világító ezüst pénzérme Barbados Batman 2019 világító ezüst pénzérme Barbados
ARCHÍVUM
Gyártó: Royal Canadian Mint Cikkszám: S-BB-Batman19
A sötétben világító érme!Ha megjelent a segélykérő Batman-jel az égen Gotham City felett, a szuperhős és segítője, Robin a bántalmazottak védelmére sietett. Az érmét az eredeti képregény sárga Batman-jele alapján tervezték, a híres Royal Canadian Mint készíti barbadosi névértékkel, a jogtul..
0 Ft
Nettó ár:0 Ft
Bőgő Szarvas / Wapiti-Elk 2017 0,5 kg proof ezüst pénzérme Bőgő Szarvas / Wapiti-Elk 2017 0,5 kg proof ezüst pénzérme
ARCHÍVUM
Gyártó: Royal Canadian Mint Cikkszám: S-CA-CoWElkHalfKg17
A Call of the Wild (A vadon szava) sorozat negyedik, utolsó évjárata.A kanadai királyi pénzverde 2014-ben több arany és ezüst érme témájául választotta az "üvöltő farkas" motívumot, 2015-ben a puma volt terítéken, majd 2016-ban a Grizzly. Az idei fél kilós, tükörveretű, elegáns fadobozban..
0 Ft
Nettó ár:0 Ft
Bölény / Bison 2013 1 uncia ezüst pénzérme Bölény / Bison 2013 1 uncia ezüst pénzérme
ARCHÍVUM
Gyártó: Royal Canadian Mint Cikkszám: S-CA-Bison13
 Mérete és értékoldala megegyezik a Maple Leaf befektetési érméével...
0 Ft
Nettó ár:0 Ft
Cseresznyevirág 2016 proof ezüst pénzérme Cseresznyevirág 2016 proof ezüst pénzérme
ARCHÍVUM
Gyártó: Royal Canadian Mint Cikkszám: S-CA-Cherry16PP
A tavasz ígéretét hozza a kanadai verde gyönyörű új érméje, amely virágzó cseresznyefát ábrázol, csak 6.500 példány kerül kiadásra.Díszdobozban, certifikáttal szállítják...
0 Ft
Nettó ár:0 Ft
Cseresznyevirág 2019 8g ezüst pénzérme Cseresznyevirág 2019 8g ezüst pénzérme
ARCHÍVUM
Gyártó: Royal Canadian Mint Cikkszám: S-CA-Cherry19
Új érme, levelezőlap-szerű tokban!Gyönyörű csereszenyevirágok láthatók a kanadai királyi pénzverde egyedi, 27 mm átmérőjű, 8g tömegű érméjén. ..
0 Ft
Nettó ár:0 Ft
Csikóhal 2018 1 uncia ezüst pénzérme Barbados Csikóhal 2018 1 uncia ezüst pénzérme Barbados
ARCHÍVUM
Cikkszám: S-BB-Seahorse1oz18
Barbados a Karibi-tengerben fekvő kis szigetország, ennek felségjele alatt adták ki ezt a "Karibi ezüst" (Caribbean Silver) érmét. Verdei kapszulában szállítják, mindössze 10.000 db kerül kiadásra...
0 Ft
Nettó ár:0 Ft
Csillagászat 2018 1 uncia kanadai proof ezüst pénzérme - meteordarabbal Csillagászat 2018 1 uncia kanadai proof ezüst pénzérme - meteordarabbal
ARCHÍVUM
Gyártó: Royal Canadian Mint Cikkszám: S-CA-Astro18PP
A verdénél már mind elfogyott!Kanadában az idén ünneplik a Királyi Csillagászati Társaság (RASC) 150. évfordulóját. Ebből az alkalomból készül ez a különleges, meteor-darabot tartalmazó érme. Az argentinai Campo del Cielo területén kb. 4.500 éve érhetett földet a 4 méter átmérőjűre becsült&..
0 Ft
Nettó ár:0 Ft
Csillagjegyek Ikrek 2019 proof ezüst pénzérme Swarovski kristályokkal Csillagjegyek Ikrek 2019 proof ezüst pénzérme Swarovski kristályokkal
ARCHÍVUM
Gyártó: Royal Canadian Mint Cikkszám: S-CA-ZodGemini19PP
A 12 db-os sorozat hatodik érméje!A kanadai királyi pénzverde zodiákus sorozatának hatodik érméje az Ikrek (Gemini), ez a csillagjegy május 20-tól június 21-ig tart.2019 folyamán havonta jelennek majd meg ..
0 Ft
Nettó ár:0 Ft
Csipkerózsika 2019 1 uncia kanadai ezüst pénzérme Csipkerózsika 2019 1 uncia kanadai ezüst pénzérme
ARCHÍVUM
Gyártó: Royal Canadian Mint Cikkszám: S-CA-Sleeping19PP
Balett témájú érme!A Csipkerózsika mese legismertebb változatát a Grimm fivérektől ismertük meg. Csajkovszkij balettet írt a mese alapján, amelyet 1890-ben mutattak be. A kanadai verde új érméjén Csipkerózsika, avagy Auróra hercegnő balettáncosnőként jelenik meg, ruhája és a körülötte levő rózsá..
0 Ft
Nettó ár:0 Ft
Cygnus (Hattyú csillagkép) ausztrál proof ezüst pénzérme Cygnus (Hattyú csillagkép) ausztrál proof ezüst pénzérme
ARCHÍVUM
Gyártó: Royal Australian Mint Cikkszám: S-AU-NSCygnus16
A sorozat utolsó érméje!A "másik" nagy ausztrál pénzverde, a Royal Australian Mint készítette 2012-2014 között a három darabos "Southern Sky" (Déli Égbolt) ezüst sorozatot, amelynek különlegessége, hogy az érmék homorúak. Ez a kis sorozat olyan karriert futott be, hogy az első érm..
0 Ft
Nettó ár:0 Ft
D-Day 75 évfordulója - Kanada 2019 proof ezüst pénzérme D-Day 75 évfordulója - Kanada 2019 proof ezüst pénzérme
ARCHÍVUM
Gyártó: Royal Canadian Mint Cikkszám: S-CA-DDay19
 1944. június 6-án kezdték meg a hitleri Németország elleni harcoló szövetséges erők az átkelést a La Manche csatornán az elfoglalt Franciaországba. Az ennek 75. évfordulójára kiadott kanadai ezüst érme díszdobozban, certifikáttal kapható ..
0 Ft
Nettó ár:0 Ft
Élet a víz alatt - 2017 1 uncia kanadai proof ezüst pénzérme
ARCHÍVUM
Gyártó: Royal Canadian Mint Cikkszám: S-CA-UnderWL17
A Földanya (Mother Earth) érme után kiadta a kanadai verde a második "vízcsepp" érméjét! A tengerek gazdag élővilágát és annak sérülékenységét szimbolizálja, a 3 dimenziós vízcseppben rozmár úszik, körülötte bálnák és cápák láthatók...
0 Ft
Nettó ár:0 Ft
Erő - Maple of Strength 2010 1 uncia proof hologramos ezüst pénzérme Erő - Maple of Strength 2010 1 uncia proof hologramos ezüst pénzérme
ARCHÍVUM
Gyártó: Royal Canadian Mint Cikkszám: S-CA-MapStre10
A kanadai verde évek óta készít hologramos érméket, amelyeken a juharlevél motívum hologramon jelenik meg, valamely pozitív emberi tulajdonság (bölcsesség, boldogság, hosszú élet, gazdagság) szimbolikus ábrázolása mellett.A 2013-es Erő (Maple of Strength) érmén a kínai kultúrában megszokott..
0 Ft
Nettó ár:0 Ft
Erzsébet királynő 90 éves 1 uncia kanadai proof ezüst pénzérme Erzsébet királynő 90 éves 1 uncia kanadai proof ezüst pénzérme
ARCHÍVUM
Gyártó: Royal Canadian Mint Cikkszám: S-CA-QE90PP
Befektetési tipp!Nálunk nem sokakat érdekel a brit királyi család, az angolszász világban nagyon nagy az érdeklődés irántuk. Az emlékezetes évfordulókat megörökítő brit és kanadai érmék hamar eltűnnek, és jelentős értéknövekedéssel bírnak.Ez a nagyon szép kivitelű érme a királynő 90. születé..
0 Ft
Nettó ár:0 Ft
Farkas / Wolf 2018 1 uncia ezüst pénzérme Farkas / Wolf 2018 1 uncia ezüst pénzérme
ARCHÍVUM
Gyártó: Royal Canadian Mint Cikkszám: S-CA-PrWolf18
A kanadai verde vadállatos sorozatának harmadik érméje.Mérete és értékoldala megegyezik a Maple Leaf befektetési érméével.Csak 300.000 példányban!..
0 Ft
Nettó ár:0 Ft
Földanya - az otthonunk 2020 1 uncia kanadai proof ezüst pénzérme boroszilikát üveggel Földanya - az otthonunk 2020 1 uncia kanadai proof ezüst pénzérme boroszilikát üveggel
ARCHÍVUM
Gyártó: Royal Canadian Mint Cikkszám: S-CA-MEarth20
Új érme, boroszilikát betéttel!Biztosan többen emlékeznek a 2016-os kanadai Univerzum sorozatra, amelyen először jelentek meg a verde ötletes, boroszilikátból készült fégömbjei.Ugyanezzel a technikával készült az új Földanya érme is. Nincs két egyforma példány: a Kanadában egyedileg, ké..
0 Ft
Nettó ár:0 Ft
Futball, focilabda 2017 kanadai proof ezüst pénzérme Futball, focilabda 2017 kanadai proof ezüst pénzérme
ARCHÍVUM
Gyártó: Royal Canadian Mint Cikkszám: S-CA-Football17PP
A kosárlabda mellett mindjárt egy focilabdát ábrázoló érmét is készített a kanadai verde, konvex formával. Amerikai foci rajongóknak igényes ajándék, mindössze  8.500 db készült belőle.Díszdobozban, certifikáttal kapható...
0 Ft
Nettó ár:0 Ft
Grizzly 2019 0,5 kg proof ezüst pénzérme Grizzly 2019 0,5 kg proof ezüst pénzérme
ARCHÍVUM
Gyártó: Royal Canadian Mint Cikkszám: S-CA-GrizzlyHalfKg19
Újra készül fél kilós kanadai érme, csak 400 példány!A kanadai királyi pénzverde 2014-től 2017-ig futtatta a nagyon kis példányszámú, fél kilós színezüst érmékből álló sorozatát. A 2018-as évben sokan hiányolták ezt, az idén újra meglepték a gyűjtőket egy ilyen érmével. Lehet, hogy újabb soroz..
0 Ft
Nettó ár:0 Ft
Grizzly medve 2019 1 uncia ezüst pénzérme Grizzly medve 2019 1 uncia ezüst pénzérme
ARCHÍVUM
Gyártó: Royal Canadian Mint Cikkszám: S-CA-PrGrizzly19
A kanadai verde vadállatos sorozatának negyedik, utolsó érméje.Mérete és értékoldala megegyezik a Maple Leaf befektetési érméével.Csak 300.000 példányban!..
0 Ft
Nettó ár:0 Ft
Gyémánt diadém - a Királynő fejdísze 2022 1 uncia kanadai proof ezüst pénzérme Swarovski kristályokkal Gyémánt diadém - a Királynő fejdísze 2022 1 uncia kanadai proof ezüst pénzérme Swarovski kristályokkal
ARCHÍVUM
Gyártó: Royal Canadian Mint Cikkszám: S-CA-Tiara22
Ő Királyi Felsége, II. Erzsébet királynő számos felbecsülhetetlen értékű ékszer boldog tulajdonosa. Ezek egy része történelmi örökség, másokat viszont magának készíttetett.Egyik legismertebb fejdísze a Gyémánt diadém, amelyet IV. György készíttetett 1821-es koronázására. Azóta inkább királynők é..
0 Ft
Nettó ár:0 Ft
Hadrosaurus tojásban 2019 1 uncia kanadai proof ezüst pénzérme Hadrosaurus tojásban 2019 1 uncia kanadai proof ezüst pénzérme
ARCHÍVUM
Gyártó: Royal Canadian Mint Cikkszám: S-CA-Hadro19
Sötétben világító érme!Igen ötletes és különleges a kanadai pénzverde új érméje. Kanadában 1987-ben tártak fel egy lelőhelyet, ahonnan 75 millió éves dinoszauruszok csontvázai kerültek elő, a kutatók számára fontos embriókkal együtt. Az érme egy kis hadrosaurust ábrázol, mint éppen kibújik ..
0 Ft
Nettó ár:0 Ft
Háromágú szigony Trident 2017 1 uncia ezüst pénzérme Barbados Háromágú szigony Trident 2017 1 uncia ezüst pénzérme Barbados
ARCHÍVUM
Gyártó: Scottsdale Mint (USA) Cikkszám: S-BB-Trident1oz
Barbados a Karibi-tengerben fekvő kis szigetország, melynek felségjele alatt az amerikai Scottsdale Mint adta ki ezt az érmét. Az érmén Barbados jelvénye, a háromágú szigony (Trident) látható, amely a zászlójukon is szerepel.Verdei kapszulában szállítják, mindössze 30.000 db kerül kiadásra...
0 Ft
Nettó ár:0 Ft
Hiúz / Lynx 2017 1 uncia ezüst pénzérme Hiúz / Lynx 2017 1 uncia ezüst pénzérme
ARCHÍVUM
Gyártó: Royal Canadian Mint Cikkszám: S-CA-PrLynx17
A kanadai verde új, négy darabos, vadállatos sorozatának második érméje.Mérete és értékoldala megegyezik a Maple Leaf befektetési érméével...
0 Ft
Nettó ár:0 Ft
Hiúz a holdfényben 2 uncia kanadai proof ezüst pénzérme, sötétben világít Hiúz a holdfényben 2 uncia kanadai proof ezüst pénzérme, sötétben világít
ARCHÍVUM
Gyártó: Royal Canadian Mint Cikkszám: S-CA-MLLynx17
Nagyméretű érme, világító technikával!A kanadai verde új érméjén erdei rönkház-telep látható tábortűzzel, felette a telihold, az előtérben pedig hiúz lopakodik. Sötétben a hold és az általa megvilágított sziluettek sejtelmes fényben ragyognak!Mindössze 4.000 db került kiadásra.  ..
0 Ft
Nettó ár:0 Ft
Hiúz proof ezüst pénzérme - világító tűzzománc szemekkel Hiúz proof ezüst pénzérme - világító tűzzománc szemekkel
ARCHÍVUM
Gyártó: Royal Canadian Mint Cikkszám: S-CA-EyLynx17PP
A hiúz szeme sötétben világít! Akárcsak a bagolyé...A hiúz nagyméretű macskaféle, kiválóan bírja a hideget, és ügyesen siklik a hó felszínén. Sok éjszakai állathoz hasonlóan a szeme egy olyan réteget tartalmaz, amely tükörszerűen még egyszer visszaveri a fényt a retinára, erősítve így a sötétben..
0 Ft
Nettó ár:0 Ft
Hód 2013 1 uncia proof ezüst pénzérme Hód 2013 1 uncia proof ezüst pénzérme
ARCHÍVUM
Gyártó: Royal Canadian Mint Cikkszám: S-CA-Beaver13PP
A hód Kanada egyik nemzeti jelképe, már a 16. században is megjelent a telepesek címerein, akik a divatos hódprém kereskedelmével komoly bevételre tettek szert. Ahogy ez lenni szokott, a túlvadászás miatt a 19. sz&aa..
0 Ft
Nettó ár:0 Ft
Holdraszállás 2019 1 uncia gömbölyű, antikolt ezüst pénzérme Barbados Holdraszállás 2019 1 uncia gömbölyű, antikolt ezüst pénzérme Barbados
ARCHÍVUM
Cikkszám: S-BB-MoonSpher19PP
 Gömbölyű érme, csak 1.969 példányban! 1969-ben tette a lábát az első űrhajós, Neil Armstrong a Holdra, a híres „Kis lépés egy embernek, de hatalmas ugrás az emberiségnek” mondattal. Társa, Buzz Aldrin 20 perc múlva szállt ki az Apollo 11 űrjárműből, harmadik ko..
0 Ft
Nettó ár:0 Ft
Holdraszállás 2019 Kanada proof ezüst pénzérme Holdraszállás 2019 Kanada proof ezüst pénzérme
ARCHÍVUM
Gyártó: Royal Canadian Mint Cikkszám: S-CA-MoonL1ozPP
A kanadai verde érméje az 50. évfordulóra!Kanadai királyi pénzverde is elkészítette az első holdraszállás 50. évfordulóját köszöntő érméjét. 5.500 példány kerül kiadásra. Díszdobozban, certifikáttal szállítják.1969-ben tette a lábát az első űrhajós, Neil Armstrong a ..
0 Ft
Nettó ár:0 Ft
Hópehely 2017 1 uncia proof ezüst pénzérme rekeszzománccal (cloisonné) Hópehely 2017 1 uncia proof ezüst pénzérme rekeszzománccal (cloisonné)
ARCHÍVUM
Gyártó: Royal Canadian Mint Cikkszám: S-CA-Snowflake17
A hópelyhek a természet csodálatosan bonyolult képződményei, a kemény kanadai télben van belőlük bőven. Ezen az érmén a hatágú dendrit hókristályt halványkék, szikrázó rekeszzománc betét ábrázolja.Mindössze 6.000 példány készül a 2017-es érméből.A verde videója az érméről:..
0 Ft
Nettó ár:0 Ft
Hosszú élet - Maple of Longevity 2014 1 uncia proof hologramos ezüst pénzérme Hosszú élet - Maple of Longevity 2014 1 uncia proof hologramos ezüst pénzérme
ARCHÍVUM
Gyártó: Royal Canadian Mint Cikkszám: S-CA-MapLong14
A kanadai verde évek óta készít hologramos érméket, amelyeken a juharlevél motívum hologramon jelenik meg, valamely pozitív emberi tulajdonság (bölcsesség, boldogság, hosszú élet, gazdagság) szimbolikus ábrázolása mellett.A 2014-es Hosszú élet (Maple of Longevity) érmén két darumadár, ..
0 Ft
Nettó ár:0 Ft
Jávorszarvas / Moose 2012 1 uncia ezüst pénzérme Jávorszarvas / Moose 2012 1 uncia ezüst pénzérme
ARCHÍVUM
Gyártó: Royal Canadian Mint Cikkszám: S-CA-Moose12
 Mérete és értékoldala megegyezik a Maple Leaf befektetési érméével...
0 Ft
Nettó ár:0 Ft
Tételek: 1 - 48 / 133 (3 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatvédelmi nyilatkozat.