Bevásárlókosár

Tételek
Kategóriák

Aranyrúd 10x1g "Aranymagvak" svájci Argor-Heraeus

Aranyrúd 10x1g "Aranymagvak" svájci Argor-Heraeus
Gyártó: Argor-Heraeus
Cikkszám: G-CH-Bar10gGsAH
Készletállapot: Rendelhető (7-14 nap)
Ár (bruttó): 125.550 Ft
Nettó ár: 125.550 Ft
Leírás


Jövő heti érkezéssel, kedvező áron kapható a 10x1g-os aranylapka! 

Az Argor-Heraeus 2015. februárjában bemutatott elegáns terméke, "Goldseed" vagyis "Aranymagvak" fantázianéven, 10 db 1 grammos "magvat" tartalmaz.

Európában a kiskereskedelemben leggyakrabban a svájci Argor-Heraeus cég, a világ egyik legnagyobb nemesfémfeldolgozója, és az osztrák állami pénzverde, a Münze Österreich lapkái és rudai fordulnak elő. A két cég között tulajdonosi összefonódás is van, az osztrák lapkák is Argor-Heraeus pecsétet viselnek.

Előbbi szabadalma a kinebar® néven futó hologramos jelölési és díszítési technológia, amelyet főleg a nagyközönség által vásárolt, kisebb lapkáknál alkalmaznak. Ezeket gyakran a termék adatait és sorszámát is feltüntető, bankkártya méretű kemény műanyag tokba csomagolják, a hologram lehet a balra látható AH cégjelzés, vagy az osztrák verde lovas védjegye. Találkozhatunk még egy hatalmas nemesfém-feldolgozó cég, az Umicore, vagy a svájci Valcambi SA termékeivel is.

Az aranyrudakat és -lapkákat részletesebben bemutató írásunkat ide kattintva olvashatja.
 

 

Aranyrúd 10x1g "Aranymagvak" svájci Argor-Heraeus Aranyrúd 10x1g "Aranymagvak" svájci Argor-Heraeus Aranyrúd 10x1g "Aranymagvak" svájci Argor-Heraeus
Érmeadatok
Anyag arany
Tömeg 10x1 g
Finomság 999,9/1000
Tiszta tömeg 10x1 g
Átmérő
Vastagság 1,0 mm
Névérték nincs
Gyártó Argor-Heraeus
Kibocsátás éve
Kiadott darabszám n/a
Tanúsítvány van
Díszdoboz nincs
Ezüst Panda Online Érmebolt © 2018 || A honlap az OpenCart szabadfelhasználású szoftverével készült. || A programozói munkákat a HesW végezte el.