Menü
Your Cart

Gyűjtői kellékekÉrmetartó dobozok

Gyűjteményünk biztonságos és esztétikus tárolására nagyon praktikusak az érmetartó dobozok, amelyek egy átlátszó tokból, és egy kihúzható érmetálcából állnak. Ezek stabilan egymásra illeszthetők, így akár egy "fiókos szekrényt" is kialakíthatunk.

Az egységes külső méretű dobozok nagyon sokféle kialakítású tálcával kaphatók. Külön tálca készült az ausztrál Lunar sorozat egyedi méretű, kapszulázott érméihez. Az egy unciás ezüst érmék leggyakoribb, 39 mm-es méretéhez, és a fél unciás érmékhez illeszkedő tálcák a legkeresettebbek.

Érmekatalógusok

Az érmék hatalmas gyűjtői területet képeznek, az eligazodást részletes katalógusok segítik. Az egyik legismertebb az amerikai World Coins Catalog sorozat, amelynek tagjai évszázadokat felölelve mutatják be a kiadott pénzeket és gyűjtői érméket több tízezer illusztrációval, az évente kiadott példányszám és más adatok ismertetésével. 

Műanyag érmekapszulák

Az érmék egyedi tárolására átlátszó műanyag kapszulákat használunk, amelyek megvédik az érmét a karcolástól, ütődéstől, dörzsölődéstől. A jó minőségű kapszulák pontosan zárnak, így szinte légmentes védelmet is biztosítanak.

Az általunk eladott érmék közül azokat, amelyeket a verdék nagykereskedelmi csomagolásban szállítanak, mi mindig egyedileg díjmentesen kapszulázva adjuk át.

A német LINDNER kapszulák 10 db-os csomagolásban számos méretben meg is vásárolhatók nálunk. 

A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatvédelmi nyilatkozat.