Menü
Your Cart

Hírek RSS Feed

Jul 27 Ezüsthelyzet
Keszthelyi 0 58
Mint korábban beszámoltunk róla, a világjárvány miatt a nemesfémek feldolgozása és szállítása is akadályokba ütközött, jelentős hiány alakult ki. A verdék azóta világszerte újra kinyitottak, de a termelés az új előírások miatt nem a teljes kapacitáso..
Mar 31 Az arany, az ezüst és a vírus
Keszthelyi 0 649
Az elmúlt hetek, hónapok eseményei az élet és a gazdaság minden területén felborították a megszokott rendet. Nem kivétel ez alól a nemesfémek kereskedelme sem.A koronavírus terjedésének nehezítésére hozott intézkedések nyomán határozatlan időre bez..
Feb 09 Jubileumi arany Kookaburra!
Keszthelyi 0 430
Most először készült aranyból Kookaburra érme!Ausztrália "kabala" madarát, a kacagójancsit, vagy kookaburrát ábrázoló ezüst érméket 1990-ben adta ki először a Perth Mint. Most először arany változat is készült az érmesorozat 30. jubileumára! Az érm..
Jan 16 Már rendelhető a kilós ezüst Panda!
0 508
Megjelent, és már rendelhető a 2020-as ezüst Panda kilós változata! ..
Jan 14 Csillagjegyek Skorpió 2019 proof ezüst pénzérme Swarovski kristályokkal
Keszthelyi 0 327
A 12 db-os sorozat tizenegyedik érméje!A kanadai királyi pénzverde zodiákus sorozatának utolsó előtti érméje a Skorpió (Scorpio), ez a csillagjegy október 23-tól november 22-ig tart.2019 folyamán havonta jelennek majd meg az újabb érmék. A 27 mm ..
Tételek: 1 - 5 / 5 (1 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatvédelmi nyilatkozat.