Menü
Your Cart

Képgalériák

Ezekben a galériákban igyekszünk az érmékhez háttérinformációt nyújtó további ismertető képeket elhelyezni. A saját logónkkkal jelöltek saját készítésűek, ahol ilyen nem áll rendelkezésünkre, ott szabad felhasználású (public domain) képeket használtunk fel, elsősorban a Wikipédiáról, amely nagy segítségünkre van az információk gyűjtésében.

Ha véletlenül olyan fotó került ide, amely szerzői jogot sért, kérjük jelezzék, és azonnal eltávolítjuk.

 

Kellemes böngészést!

Cikkszám: Tonna Kenguru
Az ausztrál Perth Mint 2011-ben készült, 1 tonna tömegű arany Kenguru érméje bejárta a világot, és Európába is eljutott. Bécsben, a Művészettörténeti Múzeumban (Kunsthistorisches Museum) állították ki 2014. januárjában pár napra. A múzeum híres érmekiállításán, az emeleti Münzkabinett-ben keres..
0 Ft
Nettó ár:0 Ft
Cikkszám: Lunar1 gallery
A második Lunar sorozat (2008-2019) egy unciás érméi mind kaphatók érmeboltunkban, az első sorozat érméit rendeztük ebbe a képgalériába. Megrendelésre be tudjuk szerezni ezek nagy részét, csak idő, türelem, és pénz kérdése...A Perth Mint 1999-ben, a Nyúl évében indította első holdéves érmesoroza..
0 Ft
Nettó ár:0 Ft
Cikkszám: Panda 1kg
A kínai Panda sorozatból a kilós érme nem "befektetési" ezüst, legfeljebb olyan szempontból, hogy az ára évről évre szépen emelkedik. Kilós és 5 unciás Pandából kizárólag tükörveretű, limitált szériás ezüst érme kapható, nem készül belőle normál veret, viszont nagyon sok a hamisítvány. Magunk is mér..
0 Ft
Nettó ár:0 Ft
Cikkszám: gallery_horse_1407
Az ausztrál érméken szereplő Kookaburra (Dacelo novoguineae) magyarul kacagójancsi, vagy kacagó kokabura, a jégmadárfélék családjába tartozik. Talán a legismertebb, legkedveltebb ausztrál madár, hangja - elég hisztérikus - emberi kacajra hasonlít, emellett kiváló hangutánzó.Szajkó méretű, kb. 40..
0 Ft
Nettó ár:0 Ft
Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatvédelmi nyilatkozat.