Bevásárlókosár

Tételek
Kategóriák

Aranyrúd 10x1g "Combibar" svájci Valcambi

Aranyrúd 10x1g "Combibar" svájci Valcambi
Gyártó: Valcambi (CH)
Cikkszám: G-CH-Bar10x1gCombi
Készletállapot: Készleten
Ár (bruttó): 119.850 Ft
Nettó ár: 119.850 Ft
Leírás


 

A svájci Valcambi cég 10 grammos perforált rúdja, amelyből egyesével letörhetők az 1 grammos lapkák.

Európában a kiskereskedelemben leggyakrabban a svájci Argor-Heraeus cég, a világ egyik legnagyobb nemesfémfeldolgozója, és az osztrák állami pénzverde, a Münze Österreich lapkái és rudai fordulnak elő. A két cég között tulajdonosi összefonódás is van, az osztrák lapkák is Argor-Heraeus pecsétet viselnek.

Előbbi szabadalma a kinebar® néven futó hologramos jelölési és díszítési technológia, amelyet főleg a nagyközönség által vásárolt, kisebb lapkáknál alkalmaznak. Ezeket gyakran a termék adatait és sorszámát is feltüntető, bankkártya méretű kemény műanyag tokba csomagolják, a hologram lehet a balra látható AH cégjelzés, vagy az osztrák verde lovas védjegye. Találkozhatunk még egy hatalmas nemesfém-feldolgozó cég, az Umicore, vagy a svájci Valcambi SA termékeivel is.

Az aranyrudakat és -lapkákat részletesebben bemutató írásunkat ide kattintva olvashatja.
 

 

Aranyrúd 10x1g "Combibar" svájci Valcambi Aranyrúd 10x1g "Combibar" svájci Valcambi Aranyrúd 10x1g "Combibar" svájci Valcambi Aranyrúd 10x1g "Combibar" svájci Valcambi Aranyrúd 10x1g "Combibar" svájci Valcambi
Érmeadatok
Anyag arany
Tömeg 10x1 g
Finomság 999,9/1000
Tiszta tömeg 10x1 g
Átmérő Lapka mérete: 53 x 15 mm Tok mérete: 80 x 60 mm
Vastagság
Névérték nincs
Gyártó Valcambi SA
Kibocsátás éve 2016
Kiadott darabszám n/a
Tanúsítvány nincs
Díszdoboz van
Ezüst Panda Online Érmebolt © 2018 || A honlap az OpenCart szabadfelhasználású szoftverével készült. || A programozói munkákat a HesW végezte el.