Menü
Your Cart

Kanada - Ékszer rovarok 2017 -

Igen értékes, exkluzív érméket vonultat fel ez a kanadai sorozat. Az érmékre helyezett rovarok (lepke, méh) testét színes drágakövek és féldrágakövek borítják. Nagy érdeklődés övezte a két első érmét, a harmadikra mégis három évet kellett várni. 

A sorozat eddig megjelent tagjai:

Butterfly (Pillangó) 2017
Bee (Méh) 2017
Katica (Ladybug) 2020

Katicabogár drágakövekkel - 2020 1 uncia kanadai proof ezüst pénzérme Katicabogár drágakövekkel - 2020 1 uncia kanadai proof ezüst pénzérme
Nincs készleten
Gyártó: Royal Canadian Mint Cikkszám: S-CA-JewelLady20
Sokan vártuk, végre megjelent!Nagy siker volt 2017-ben a kanadai verde két drágakövekkel ékszerezett érméje, a Pillangó, és a Méhecske. Nagyon sok megkeresést kaptunk azóta, hogy miért nem folytatják a sorozatot?Hogy miért csak most adták ki a harmadik érmét, az rejtély, de végre itt va..
0 Ft
Nettó ár:0 Ft
Méhecske drágakövekkel - 2017 1 uncia kanadai proof ezüst pénzérme Méhecske drágakövekkel - 2017 1 uncia kanadai proof ezüst pénzérme
ARCHÍVUM
Gyártó: Royal Canadian Mint Cikkszám: S-CA-JewelBee17
A kanadai verde második ékszerezett érméjén stilizált virágokkal díszített érmeképen drágakövekből álló méhet helyeztek el.A ródium-bevonatú méhecske háromféle drágakőből készült, kézi ékszerész munkával: a feje, tora és potroha fekete zafír, a sárga csíkjait aranyozott felületen citri..
0 Ft
Nettó ár:0 Ft
Pillangó drágakövekkel - 2017 1 uncia kanadai proof ezüst pénzérme Pillangó drágakövekkel - 2017 1 uncia kanadai proof ezüst pénzérme
ARCHÍVUM
Gyártó: Royal Canadian Mint Cikkszám: S-CA-JewelButt17
A verdénél már mind elfogyott! A pillangók a természet ékkövei - ez a gondolat ihlette a kanadai verde új érméjét, amelyen stilizált virágokkal díszített érmeképen drágakövekből álló pillangót helyeztek el.A lepke háromféle drágakőből készült, kézi ékszerész munkával: a feje fekete zafí..
0 Ft
Nettó ár:0 Ft
Tételek: 1 - 3 / 3 (1 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatvédelmi nyilatkozat.