Menü
Your Cart

Opál intarziás ausztrál sorozat 2012-2015

Az opál sorozat 1 unciás érméin éjjel táplálkozó ausztráliai állatokat láthatunk. A 2012-ben indított sorozatból évente 2-2 érmét bocsátanak ki, összesen tehát 8 tagja lesz:
Koala 2012
Wombat 2012
Kangaroo (Kenguru) 2013
Pigmy possum (Törpe oposszum) 2013
Tasmanian Devil (Tasmán ördög) 2014
Masked Owl (Gyöngybagoly) 2014
Rough-scaled Python (Piton) 2015
Ghost Bat (Fakó álvámpír - Denevér) 2015

Az opál intarzia egyedivé tesz minden érmét, a doboz felnyitásakor egy LED lámpa "holdfénnyel" világítja meg az állat-motívumot.

Opál "Bivaly éve" 2021 1 uncia proof ezüst pénzérme Opál "Bivaly éve" 2021 1 uncia proof ezüst pénzérme
ARCHÍVUM
Gyártó: Perth Mint Cikkszám: S-AU-OpalLunOx21
Bivaly éve 2021-es érme, ausztrál opál intarziával!A Perth Mint folytatja a 2016-os Majom érmével megkezdett lunar kínai horoszkópos opál sorozatát, az idén a Bivalyon van a sor.Motívumát tiszta ausztrál opálból mintázta meg a művész. A sötét hátterű intarziát az érme dobozába..
0 Ft
Nettó ár:0 Ft
Opál "Disznó éve" 2019 1 uncia proof ezüst pénzérme Opál "Disznó éve" 2019 1 uncia proof ezüst pénzérme
ARCHÍVUM
Gyártó: Perth Mint Cikkszám: S-AU-OpalLunPig19
A Perth Mint folytatja a 2016-os Majom érmével megkezdett lunar kínai horoszkópos opál sorozatát, az idén a Disznón van a sor.Motívumát tiszta ausztrál opálból mintázta meg a művész. A sötét hátterű intarziát az érme dobozában elhelyezett LED világítja meg, imitálva a holdfényt. ..
0 Ft
Nettó ár:0 Ft
Opál "Kakas éve" 2017 1 uncia proof ezüst pénzérme Opál "Kakas éve" 2017 1 uncia proof ezüst pénzérme
ARCHÍVUM
Gyártó: Perth Mint Cikkszám: S-AU-OpalLunRoost17
A Perth Mint folytatja a 2016-os Majom érmével megkezdett lunar kínai horoszkópos opál sorozatát, a 2017-es Kakas érme kiadásával.Motívumát tiszta ausztrál opálból mintázta meg a művész. A sötét hátterű intarziát az érme dobozában elhelyezett LED világítja meg, imitálva a holdfény..
0 Ft
Nettó ár:0 Ft
Opál "Kutya éve" 2018 1 uncia proof ezüst pénzérme Opál "Kutya éve" 2018 1 uncia proof ezüst pénzérme
ARCHÍVUM
Gyártó: Perth Mint Cikkszám: S-AU-OpalLunDog18
A Perth Mint folytatja a 2016-os Majom érmével megkezdett lunar kínai horoszkópos opál sorozatát, az idén a Kutyán van a sor.Motívumát tiszta ausztrál opálból mintázta meg a művész. A sötét hátterű intarziát az érme dobozában elhelyezett LED világítja meg, imitálva a holdfényt. ..
0 Ft
Nettó ár:0 Ft
Opál "Majom éve" 2016 1 uncia proof ezüst pénzérme Opál "Majom éve" 2016 1 uncia proof ezüst pénzérme
ARCHÍVUM
Gyártó: Perth Mint Cikkszám: S-AU-OpalLunMonk16
A Perth Mint az opál sorozatával egyedi megoldást vezetett be. A most kiadott "Majom éve 2016" érme nem része a 8. érmével lezárult opál sorozatnak, hanem egyedi darab (várható, hogy a verde ezentúl minden évben kiadja majd a lunar-holdéves érméjét opál kiadásban is). Motívumát&nb..
0 Ft
Nettó ár:0 Ft
Opál sorozat - Denevér (Fakó álvámpír) 2015 1 uncia proof ezüst pénzérme Opál sorozat - Denevér (Fakó álvámpír) 2015 1 uncia proof ezüst pénzérme
ARCHÍVUM
Gyártó: Perth Mint Cikkszám: S-AU-OpalBat15
Australian Opal SeriesAusztrál opál sorozatEz az egyedi ötleten alapuló sorozat éjjel táplálkozó állatokat mutat be, melyeket tiszta ausztrál opálból mintázott meg a művész. A sötét hátterű intarziát az érme dobozában elhelyezett LED világítja meg, imitálva a holdfényt.A sorozat nyolcadi..
0 Ft
Nettó ár:0 Ft
Opál sorozat - Gyöngybagoly 2014 1 uncia proof ezüst pénzérme Opál sorozat - Gyöngybagoly 2014 1 uncia proof ezüst pénzérme
ARCHÍVUM
Gyártó: Perth Mint Cikkszám: S-AU-OpalOwl14
Australian Opal SeriesAusztrál opál sorozatEz az egyedi ötleten alapuló sorozat éjjel táplálkozó állatokat mutat be, melyeket tiszta ausztrál opálból mintázott meg a művész. A sötét hátterű intarziát az érme dobozában elhelyezett LED világítja meg, imitálva a holdfényt.A sorozat hatodik&..
0 Ft
Nettó ár:0 Ft
Opál sorozat - Kenguru 2013 1 uncia proof ezüst pénzérme Opál sorozat - Kenguru 2013 1 uncia proof ezüst pénzérme
ARCHÍVUM
Gyártó: Perth Mint Cikkszám: S-AU-OpalKenguru13
Australian Opal SeriesAusztrál opál sorozatEz az egyedi ötleten alapuló sorozat éjjel táplálkozó állatokat mutat be, melyeket tiszta ausztrál opálból mintázott meg a művész. A sötét hátterű intarziát az érme dobozában elhelyezett LED világítja meg, imitálva a holdfényt.A sorozat harmadik..
0 Ft
Nettó ár:0 Ft
Opál sorozat - Koala 2013 1 uncia proof ezüst pénzérme Opál sorozat - Koala 2013 1 uncia proof ezüst pénzérme
ARCHÍVUM
Gyártó: Perth Mint Cikkszám: S-AU-OpalKoala12
Australian Opal SeriesAusztrál opál sorozatEz az egyedi ötleten alapuló sorozat éjjel táplálkozó állatokat mutat be, melyeket tiszta ausztrál opálból mintázott meg a művész. A sötét hátterű intarziát az érme dobozában elhelyezett LED világítja meg, imitálva a holdfényt.A sorozat első tag..
0 Ft
Nettó ár:0 Ft
Opál sorozat - Oposszum 2013 1 uncia proof ezüst pénzérme Opál sorozat - Oposszum 2013 1 uncia proof ezüst pénzérme
ARCHÍVUM
Gyártó: Perth Mint Cikkszám: S-AU-OpalPossum13
Australian Opal SeriesAusztrál opál sorozatEz az egyedi ötleten alapuló sorozat éjjel táplálkozó állatokat mutat be, melyeket tiszta ausztrál opálból mintázott meg a művész. A sötét hátterű intarziát az érme dobozában elhelyezett LED világítja meg, imitálva a holdfényt.A sorozat negyedik..
0 Ft
Nettó ár:0 Ft
Opál sorozat - Piton 2015 1 uncia proof ezüst pénzérme Opál sorozat - Piton 2015 1 uncia proof ezüst pénzérme
ARCHÍVUM
Gyártó: Perth Mint Cikkszám: S-AU-OpalPyth15
Australian Opal SeriesAusztrál opál sorozatEz az egyedi ötleten alapuló sorozat éjjel táplálkozó állatokat mutat be, melyeket tiszta ausztrál opálból mintázott meg a művész. A sötét hátterű intarziát az érme dobozában elhelyezett LED világítja meg, imitálva a holdfényt.A sorozat hetedik&..
0 Ft
Nettó ár:0 Ft
Opál sorozat - Tasmán ördög 2014 1 uncia proof ezüst pénzérme Opál sorozat - Tasmán ördög 2014 1 uncia proof ezüst pénzérme
ARCHÍVUM
Gyártó: Perth Mint Cikkszám: S-AU-OpalTasman14
Australian Opal SeriesAusztrál opál sorozatEz az egyedi ötleten alapuló sorozat éjjel táplálkozó állatokat mutat be, melyeket tiszta ausztrál opálból mintázott meg a művész. A sötét hátterű intarziát az érme dobozában elhelyezett LED világítja meg, imitálva a holdfényt.A sorozat ötödik, ..
0 Ft
Nettó ár:0 Ft
Opál sorozat - Wombat 2012 1 uncia proof ezüst pénzérme Opál sorozat - Wombat 2012 1 uncia proof ezüst pénzérme
ARCHÍVUM
Gyártó: Perth Mint Cikkszám: S-AU-OpalWombat12
Australian Opal SeriesAusztrál opál sorozatEz az egyedi ötleten alapuló sorozat éjjel táplálkozó állatokat mutat be, melyeket tiszta ausztrál opálból mintázott meg a művész. A sötét hátterű intarziát az érme dobozában elhelyezett LED világítja meg, imitálva a holdfényt.A sorozat második ..
0 Ft
Nettó ár:0 Ft
Tételek: 1 - 13 / 13 (1 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatvédelmi nyilatkozat.