Menü
Your Cart

Yin-yang sorozat Fidzsi


2010-ben, a Tigris évében kezdődött a finn pénzverde és a Fidzsi-szigetek kormánya közötti együttműködés, melynek keretében érdekes Yin-yang érmesorozatot indítottak.

A keleti filozófia egyik legismertebb koncepcióját, az egymásnak feszülő, egymástól mégis elválaszthatatlan ellentétpárokat szemléltető Yin és Yang híres szimbóluma szolgáltatta az ötletet. Az érmék két csepp alakú, 1 dollár névértékű, félunciás félből állnak, amelyek önmagukban is szépek, kapszulájukban összeillesztve pedig kiadják a híres szimbólumot.

Az érmén megjelenő állatok az ázsiai Lunar holdéves naptár állatait követik. 

Tagjai:
2010 - Tiger (Tigris) - ez még 2x1 unciás!
2011 - Rabbit (Nyúl)
2012 - Dragon (Sárkány)
2013 - Snake (Kígyó)
2014 - Horse (Ló)
 

Yin-yang Kígyó 2013 2x0,5 uncia proof ezüst pénzérme Yin-yang Kígyó 2013 2x0,5 uncia proof ezüst pénzérme
ARCHÍVUM
Gyártó: Mint of Finland Cikkszám: S-FJ-YinYangSnake13
2010-ben, a Tigris évében kezdődött a finn pénzverde és a Fidzsi-szigetek kormánya közötti együttműködés, melynek keretében érdekes Yin-yang érmesorozatot indítottak.A keleti filozófia egyik legismertebb koncepcióját, az egymásnak feszülő, egymástól mégis elválaszthatatlan ellentétpárokat szemlé..
0 Ft
Nettó ár:0 Ft
Gyártó: Mint of Norway Cikkszám: S-FJ-YinYangHorse14
2010-ben, a Tigris évében kezdődött a finn pénzverde és a Fidzsi-szigetek kormánya közötti együttműködés, melynek keretében érdekes Yin-yang érmesorozatot indítottak.A keleti filozófia egyik leg..
29 990 Ft
Nettó ár:29 990 Ft
Tételek: 1 - 2 / 2 (1 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatvédelmi nyilatkozat.